duminică, 27 noiembrie 2022

UN "BOSCHETAR" ȘI-A SĂRBĂTORIT ZIUA DE NAȘTERE PE SCENA TEATRULUI NAȚIONAL "VASILE ALECSANDRI" DIN ORAȘUL BĂLȚI












În prima decadă a lui brumar, actorul bălțean Constantin Stavrat și-a sărbătorit ziua de naștere. A marcat-o, în prezența unei săli pline cu spectatori, pe scena Teatrului Național "Vasile Alecsandri" din Bălți, căruia i-a consacrat 37 ani de activitate din cei 65 împliniți pe 10 noiembrie.

A fost în scenă în unul din cele trei roluri – toate principale – din spectacolul “Promit solemn”, evoluând alături de actrițele Ina Ilașciuc și Angela Rotaru.



E o comedie cu substrat tragic despre cum se orientează în această viață complicată trei categorii de concetățeni, generații, dacă vreți. O comedie despre dragostea dintre un boschetar care îşi propune să înceapă viaţa de la zero şi o femeie de succes. Dar și despre cum vede această relație și viața, în general, fiica funcționarei îndrăgostite.

Spectacolul te face să râzi, dar și să scapi niște lacrimi în anumite momente. Iată de ce vă sfătui să-l priviți.



La spectacol au fost prezenți cu amintiri frumoase din studenție și sincere urări de bine, colegi de facultate ai sărbătoritului, precum și reprezentanți ai Colegiului de Arte din Soroca, pe care l-a absolvit până la facultate Constantin Stavrat.

LA MULȚI ANI, MAESTRE!

DESPRE O MINCIUNĂ DE CARE NU PUTEM SCĂPA ANI ÎN ȘIR Pe 22 mai curent, de Hramul orașului Bălți, autoritățile locale în comun cu o parte din ...