sâmbătă, 13 iulie 2024

 


POATE CITEȘTE ACESTE RÂNDURI ȘI ACTUALUL PRIMAR DE BĂLȚI
















Și va întreprinde acțiuni necesare pentru a permite bălțenilor care locuiesc în blocurile din vecinătatea Stadionului orășenesc, să se simtă comod acasă. Și să aibă grijă ca în zilele meciurilor de fotbal și altor evenimente sportive, stadionul să nu fie un focar de muzica lipsită de gust și țipete sălbatice provenite, inclusiv, din cabina comentatorilor, toate acestea fiind difuzate la cel mai înalt nivel

Stadionul, care este o întreprindere municipală, e și o instituție, menită să bucure societatea, nu să o și nemulțumească. Dar se întâmplă viceversa. Pentru că în timpul evenimentelor sportive cineva dintre locatari, venit acasă de la serviciu, dorește să se odihnească, să doarmă, adică. Altcineva nu poate suferi muzica la maximum, încă cineva este bolnav și are nevoie de liniște.

Ce facem cu aceștia? Să le recomandăm să-și schimbe cumva locul de trai, deoarece niște nesimțiți operează cu muzica difuzată pe stadion la cel mai înalt nivel?

P.S. Dacă poate nu sunteți la curent, domnule primar, vă pot comunica că cel puțin trei blocuri locative cu 9 și 10 etaje se află la o distanță de 50-80 metri de la stadion. În ele locuiesc, circa 1000 de persoane. Dar muzica fără gust difuzată de organizatorii evenimentelor sportive, precum și răcnetele comentatorilor din cabine, deranjează și locuitorii blocurilor aflate în raza a 100-300 metri depărtare de stadion.


















Pozele sunt luate de pe google.com

DESPRE  VARIANTĂ BĂLȚEANĂ A  LACULUI CU NUFERI ȘI RUGINA CARE A  ACOPERIT CHIPUL  DIN CENTRUL URBEI AL  MARELUI MIHAI EMINESCU Tot mai multă...