miercuri, 3 februarie 2021

"TE IUBESC TATI! ȘI DACĂ MĂ GĂSEȘTI DORMIND, TE ROG, TREZEȘTE-MĂ CA SĂ TE IAU ÎN BRAȚE!!!"

Există în internet o pagină pe care suntem, pur și simplu, obligați măcar să o vedem. Eu am deschis-o și am rămas cu gura căscată. (https://www.facebook.com /UnNimeniCelebru11)

Vă spun și de ce. Ia vedeți dacă vibrați sau nu când citiți niște titluri și fraze ciudate la prima vedere. Cum ar fi: "Un nimeni celebru", sau "Nu vârsta ne maturizează, ci experiențele pe care le trăim", ori "Și dacă întro zi se va auzi că nu mai sunt... înseamnă că nu am mai putut". 

Dar cireașa de pe tortul acestei pagini e desenată în poza de mai jos. E personalizată. Și e postată de către Cătălina Dumbrăveanu, strenepoțica mea cea înțeleaptă, care face carte la Universitatea din Petroșani, România. Destinatarul, cireșei este... vedeți și Dumneavoastră cine e.

Ce-o fi simțind Ion Dumbrăveanu, tatăl acestei dulce copile, care are încă a culege nectarul vieții de acum încolo, îmi pot doar imagina.
 
Mă bucur și eu, măcar, de bucuria altora. Și sunt mândru că am un nepot care mi-a crescut o strănepoțică ce știe să prețuiască tot ce e mai scump. Și care încă mai descoperă valori umane ce fac parte din cotidianul și frumosul unei omenii prea mult căutate în această viață zbuciumată, întortocheată și cam răsturnată cu fundul în sus.





5 comentarii:

  1. Dragă Pavel, ai spus în câteva fraze multe. Pornind de la titlurile, aparent bizare, apoi meditând succint asupra acestui mesaj copleșitor... Felicitări! Scrie, drag coleg și prieten, scrie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos și mă bucur că sora mea are aceiași stima și respect față de tăticul meu pe care îl iubesc și îl respect și eu așa de mult, măcar că uneori mă ceartă, dar el este tatăl meu!! 🤗❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e posibil un copil sa-si iubeasca parintele, iar celalalt - sa-l lase uitarii. E frumos din partea ta, Raluca, sa anunti despre dragostea ta fata de parinte. Si sa stii ca tata, cred si mama, va cearta iubindu-va.

      Ștergere
  3. Frumoase cuvinte . Dragostea fata de parinti e cea mai puternica , parintii nu se aleg , ei sunt icoana sfinta pentru copii.

    RăspundețiȘtergere

DESPRE O MINCIUNĂ DE CARE NU PUTEM SCĂPA ANI ÎN ȘIR Pe 22 mai curent, de Hramul orașului Bălți, autoritățile locale în comun cu o parte din ...